Saltar apartados
 • UA
 • VRIM
 • Ja he sigut seleccionat/a. ¿Com trie les assi..Com em matricule en la Universitat d'Alacant?

Ja he sigut seleccionat/a. ¿Com trie les assignatures en la universitat de destinació? ¿Com em matricule en la Universitat d'Alacant?

 

checklist

 

Quan eres seleccionat/a se et convoca a una reunió organitzada pel Secretariat de Programes Internacionals i Mobilitat i a una altra organitzada pel Vicedeganat de Relacions Internacionals i Mobilitat de la nostra Facultat (on es tracten aspectes acadèmics). 

 

 1. Has d'emplenar tots els impresos i formularis de manera diligent i dins dels terminis establits pel Secretariat de Programes Internacionals i Mobilitat.

   

 2. Triar assignatures en destinació: Una vegada assignades les places d'intercanvi, des del VRIM et convocarem a una reunió personalitzada amb el tutor/a de mobilitat corresponent al teu estudi, on es consensuaran les assignatures que pots cursar en la universitat de destinació i les seues equivalències en la UA.

   

 3. Elaborar el teu Acord Acadèmic i realitzar la teua matrícula en la Universitat d'Alacant.

   

 4. Signatura dels/as coordinadors/as. El coordinador institucional de la Universitat és el Director del Secretariat de Programes Internacionals i Mobilitat (l'oficina central de la UA). El coordinador departamental en la nostra facultat és el Vicedegà Relaciones Internacionals i Mobilitat. Si necessites la seua signatura en algun document has de dipositar-ho en el Vicedeganat (VRIM), en l'edifici Germà Bernàcer, on podràs arreplegar-ho després.

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials - Oficina de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9406

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464