Saltar apartados
  • UA
  • VRIM
  • Quines assignatures puc cursar, i com es reconeixeran a la volta?

Quines assignatures puc cursar, i com es reconeixeran a la volta?

RECONEIXEMENT D'ASSIGNATURES CURSADES A través DE PROGRAMES DE MOBILITAT

Els/as estudiants de la Facultat poden veure reconeguts crèdits de dos tipus a canvi dels seus estudis en altres universitats:

A) CRÈDITS OPTATIUS

D'acord amb la normativa de la Universitat d'Alacant sobre aquesta matèria, totes les assignatures oferides pels nostres socis poden ser considerades com a extensió de la nostra oferta formativa.

Per a reconèixer crèdits optatius, hauràs de matricular-te de "ASSIGNATURES DE MOBILITAT" (crèdits optatius per a Graus), que no necessiten equivalents en destinació i són personalitzades per a cada estudiant.

 

B) ASSIGNATURES BÀSIQUES I OBLIGATÒRIES

Els estudiants seran citats pel VRIM a una reunió personalitzada amb el tutor/a de mobilitat corresponent al seu estudi, on es consensuaran les assignatures que pot cursar en la universitat de destinació i les seues equivalències en la UA.

 

EXCEPCIONS A la NORMATIVA DE PERMANÈNCIA PER A ESTUDIANTS AMB BECA DE MOBILITAT

Conforme a la Instrucció del Vicerectorat d'Estudiants de 27 de febrer de 2013, a fi de facilitar la Mobilitat Nacional i Internacional d'estudiants de la Universitat d'Alacant, no s'aplicarà als estudiants amb beca de Mobilitat els següents punts de la Normativa de Permanència i Continuació d'Estudis i Grau

  • L'obligatorietat de superar el 30% almenys dels crèdits matriculats
  • L'obligatorietat de matricular-se d'assignatures pendents de cursos anteriors

 

INFORMACIÓ SOBRE EL TREBALL FI DE GRAU

Els/as estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials no podran realitzar el Treball de finalització de Grau a través de programes d'intercanvi.

No obstant açò, i tal com s'estableix en el Reglament sobre els Treballs de finalització de Grau/Màster per als estudis impartits en la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials-Art. 6.10:

A fi d'incentivar i facilitar la mobilitat dels nostres estudiants, aquells que participen en un programa de mobilitat i opten per matricular-se en el Treball Fi de Grau/Màster de la Universitat d'Alacant, se'ls aplicarà un criteri de flexibilitat a través dels mitjans que permeten la comunicació a distància entre tutor/estudiant. Així, no li serà exigible la seua presència física en qualsevol sessió d'orientació per part del tutor ni en la presentació oral al mateix, si la hi hagués, prèvia a la defensa del Treball de finalització de Grau/Màster.

Les fitxes de l'assignatura assenyalen que les exposicions i presentacions orals davant el tutor seran obligatòries i públiques. No obstant açò, d'acord amb l'article 6.10 del Reglament sobre els treballs de finalització de grau i fi de màster a l'alumnat que estiga participant en aqueix moment en programes de mobilitat i, per tant, es trobe en la universitat de destinació, no li serà exigible la seua presència física, sent aquesta substituïda per una presentació a distància usant mitjans telemàtics (ben siguen síncrons o asíncrons).

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials - Oficina de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9406

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464