Saltar apartados

Qualitat - Qüestionaris

ESTUDIANTS

Una vegada realitzades les pràctiques els estudiants rebran un correu electrònic amb un enllaç a un qüestionari per a emplenar i poder conèixer el nivell de satisfacció amb les pràctiques en empreses/institucions realitzades. Les dades són confidencials i la informació serà tractada de forma agregada.

 

EMPRESA/INSTITUCIÓ

Per a conèixer la seua opinió sobre la Pràctica realitzada per l'estudiant en la seua empresa/institució, i una vegada que el/l'estudiant haja finalitzat el període de pràctiques:

A.D.E. - Economia - Sociologia - Publicitat i Relacions Públiques
 • Qüestionari d'avaluació de l'alumne: qüestionari en format Word(remetre al Tutor/a de la Universitat d'Alacant)
 • Qüestionari d'avaluació de la qualitat: Una vegada realitzades les pràctiques les empreses/institucions rebran un correu electrònic amb un enllaç a un qüestionari per a emplenar i poder conèixer el nivell de satisfacció amb les pràctiques realitzades pels estudiants de la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials.
Treball Social

Qüestionari per a Empresa/Institució (Treball Social): Una vegada realitzades les pràctiques les empreses/institucions rebran un correu electrònic amb un enllaç a un qüestionari per a emplenar i poder conèixer el nivell de satisfacció amb les pràctiques realitzades pels estudiants de la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials.

 

 

TUTORS Universitat d'Alacant (sobre Empresa/Institució)

Ens agradaria conèixer la seua opinió sobre les Pràctiques que han realitzat els estudiants en les diferents Empreses/Institucions (I/I) al seu càrrec. Per a açò disposa del següent qüestionari: qüestionari per a tutors UA (sobre empresa/institució)

  Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Oficina de Pràctiques Externes i Ocupabilitat


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  practica.empresa@ua.es

  Tel: (+34) 96 590 9604

  Fax: (+34) 96 590 9789

  Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464