Saltar apartados

Matrícula Pràctiques Externes

matricula

Estudis de Grau

La matrícula de les Pràctiques Externes es realitzen directament en el període de matrícula del 4 al 10 de setembre de 2018 accedint a UACloud CV el dia de la teua cita [UACloud CV > Matrícula > Matriculació > Consultar Termini], i matriculant-te de l'assignatura. Recorda que hi ha un Segon termini de matrícula del 23 al 25 de gener 2019.

Si t'has matriculat al setembre i no has lliurat oferta d'una empresa/institució abans del 25 de gener de 2018, pots modificar la teua matrícula i afegir assignatures optatives de segon quadrimestre.

Possibles incidències en la matrícula:

  • Els estudiants que han realitzat les seues pràctiques a l'estiu pot ser que, en el moment de la matrícula, no tinguen qualificada l'assignatura perquè el termini de lliurament de la seua Memòria acaba al setembre. La millor opció, perquè el seu procés de matrícula es desenvolupe amb normalitat, és que els estudiants es tornen a matricular de l'assignatura de pràctiques i, quan se'ls qualifique, s'elimina l'assignatura de la seua Matrícula, sempre que complisquen la Normativa de Permanència.

És important que emplenes el teu nombre de mòbil en matricular-te, ja que l'Oficina utilitza el sistema de missatges a mòbils per a comunicar-se amb tu. Amb la finalitat d'agilitar els tràmits, les respostes a les teues sol·licituds les realitzarem exclusivament al teu correu institucional de la universitat (@alu.ua.es). Si disposes d'una altra adreça de correu, trobaràs en webmail la informació de com redirigir al teu correu personal els missatges que t'envie la Universitat al teu correu institucional.

Estudis de Màster Oficial

La matrícula de les Pràctiques Externes es realitzen directament en el període de matrícula, accedint a UACloud CV el dia que tingues la teua cita de matrícula, i matriculandote de l'assignatura.

Els responsables de l'assignatura de pràctiques són:

És important que emplenes el teu nombre de mòbil en matricular-te, ja que l'Oficina del VPe utilitza el sistema de missatges a mòbils per a comunicar-se amb tu. Amb la finalitat d'agilitar els tràmits, les respostes a les teues sol·licituds les realitzarem exclusivament al teu correu institucional de la universitat (@alu.ua.es). Si disposes d'una altra adreça de correu, trobaràs en webmail la informació de com redirigir al teu correu personal els missatges que t'envie la Universitat al teu correu institucional.

Per a la resta de Màsters es podran realitzar pràctiques extracurriculares

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Oficina de Pràctiques Externes i Ocupabilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

practica.empresa@ua.es

Tel: (+34) 96 590 9604

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464