Saltar apartados

Matrícula Pràctiques Externes

matricula

 

 

 

 

 

Estudis de Grau

La matrícula de les Pràctiques Externes es realitzen directament en el període de matrícula del 10 i 11 de juliol (tot aprovat després de la C3) - del 3 al 6 de setembre (resta d'estudiants) accedint a UACloud CV el dia de la teua cita [UACloud CV > Matrícula > Matriculació > Consultar Termini], i matriculant-te de l'assignatura.

Recorda que hi ha un Segon termini de matrícula del 22 al 24 de gener de 2020.

Possibles incidències en la matrícula:

  • Els estudiants que han realitzat les seues pràctiques a l'estiu pot ser que, en el moment de la matrícula, no tinguen qualificada l'assignatura. La millor opció, perquè el seu procés de matrícula es desenvolupe amb normalitat, és que els estudiants es tornen a matricular de l'assignatura de pràctiques i, quan se'ls qualifique, s'elimina l'assignatura de la seua Matrícula, sempre que complisquen la Normativa de Permanència. L'eliminació de l'assignatura matriculada ha de sol·licitar-se a través del Formulário Contacta amb Nosaltres.
  • Aquells estudiants que no van complir requisits per a optar a la matrícula en el període de juliol per tenir pendents qualificacions de mobilitat o de pràctiques a l'estiu, tindran preferència a l'hora del canvi de grup, sempre que existisquen vacants en el grup que sol·liciten. Consulta la normativa de canvi de grup.

Estudis de Màster Oficial

La matrícula de les Pràctiques Externes es realitzen directament en el període de matrícula, accedint a UACloud CV el dia que tingues la teua cita de matrícula, i matriculandote de l'assignatura.

Els responsables de l'assignatura de pràctiques són:

 

Per a la resta de Màsters es podran realitzar pràctiques extracurriculares

 

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Oficina de Pràctiques Externes i Ocupabilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

practica.empresa@ua.es

Tel: (+34) 96 590 9604

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464