Saltar apartados

Empreses i Institucions

Les empreses/institucions que desitgen acollir estudiants en pràctiques, han de realitzar una oferta de pràctiques en el campus virtual de la Universitat on els nostres estudiants poden consultar. Per a açò, ha d'emplenar el següent formulari

Per a pràctiques en treball social, aquest formulari

Aquest formulari no garanteix la incorporació d'un estudiant, és un mecanisme addicional per a fer la seua empresa més visible als nostres estudiants.

Als estudiants els suggerim que es dirigisquen a les empreses/institucions on els agradaria desenvolupar la seua estada en pràctiques des del seu e-mail institucional (xxxx@alu.ua.es) adjuntant el seu Curriculum Vitae i una carta de presentació. D'aquesta manera, seran les empreses/institucions les que decidiran, prèvia entrevista o qualsevol altre mecanisme que consideren oportú, de les diferents sol·licituds que reben, el(els) estudiant(és ) que creen que millor s'adapta a les seues necessitats.

Una vegada que l'empresa/institució haja seleccionat un (o varis) estudiant(s), haurà d'emplenar el document d'Oferta de Pràctiques i, en cas que l'empresa no tinga conveni amb la Universitat d'Alacant, a més haurà d'emplenar el document de dades de l'empresa per a poder tramitar aquest conveni, que una vegada signat tindrà durada indefinida i empara totes les pràctiques.

Documentació de consulta:

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464