Saltar apartados

Empleabilidad

Una de les prioritats de la Facultat és fomentar l'empleabilidad dels seus estudiants i la seua posterior inserció laboral.

Per a açò, tant la UA com la Facultat ofereixen un variat programa de formació i orientació cap a l'ocupació perquè els estudiants adquirisquen les competències necessàries per a accedir amb èxit al mercat laboral.

Curs 2018/19

Altres Cursos Acadèmics:

Curs 2017/18
  • I... ¿Ara, què? Com preparar-me per a aconseguir el meu treball ideal
  • Com muntar un negoci on-line sent estudiant -¿Vols saber com es munta un negoci online des de zero? La xarrada serà a càrrec de Carlos Bravo, Enginyer Industrial. Va estudiar en universitats de França, Alemanya, Suïssa i Anglaterra. Ha realitzat un doctorat en el camp TIC sobre el desenvolupament de serveis informàtics. És a més blogger en marketingguerrilla.es, fundador de Beguerrilla i cofundador de Quondos. En el seu blog parla de màrqueting online, blogging i la seua experiència com a fundador de start-ups. Dimarts 19 de desembre 11:00h. Saló de Graus Faculteu de CC. Econòmiques i Empresarials.

Curs 2016/17
  • Revolució de start-ups a Alacant: per què no has d'anar a Silicon Valley per a triomfar. Conferència del jove i reeixit emprenedor Andrés Torrubia. Enginyer de Telecomunicacions per la UPV. Cofundador i CEO de Fixr.com , MedBravo, Howmuch.net , Cofundador de Trymedia Systems, venuda a Macrovision Corporation en 2005 per 34.5 milions de dòlars. Autor de 10 patents. Anteriomente va treballar en el CERN (Europen Center for Nuclear Research). Eisenhower Flellow. El dijous 2 de febrer, a les 13.00 h - Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer.

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Oficina de Pràctiques Externes i Ocupabilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

practica.empresa@ua.es

Tel: (+34) 96 590 9604

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464