Saltar apartados

Sol·licitud del suplement europeu al títol (SET)

Què és el Suplement Europeu al Títol?

El Suplement Europeu al Títol (SET) és el document que acompanya cadascun dels títols universitaris de caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional, amb la informació unificada, personalitzada per a cada titulat universitari, sobre els estudis cursats, els resultats obtinguts, les capacitats professionals adquirides i el nivell de la seua titulació en el sistema nacional d'educació superior.

El seu objectiu fonamental és facilitar el reconeixement del teu currículum acadèmic en empreses i institucions nacionals i estrangeres, aportant una visió més àmplia del teu perfil professional, per açò et resultarà de gran utilitat en el mercat laboral.

Qui pot sol·licitar-lo?

El SET es podrà expedir a tots els alumnes que hagen sol·licitat el seu títol universitari a partir de l'entrada en vigor del RD 1044/2003 d'1 d'agost (curs acadèmic 2002/03, inclusivament, el pla del qual d'estudis cursat estiga en vigor a data 12-9-2003), sempre que el seu pla d'estudis estiga estructurat en crèdits.

Com se sol·licita?

Actualment i des del curs 2010/11, el SET se sol·licita juntament amb l'expedició del Títol acadèmic. Per a aquests alumnes, el lliurament del SET es realitzarà en el mateix acte de recollida del Títol acadèmic definitiu.

Si vas sol·licitar el títol amb anterioritat al curs 2010/11 pots sol·licitar el SET:

Et lliurarem el rebut de les taxes del SET i una vegada abonat remetrem la documentació al Negociat de Títols per a la seua tramitació.

El Negociat de Títols es posarà en contacte amb tu quan estiga disponible (enviarà una carta) i podràs arreplegar-lo en aqueix mateix Negociat (Pavelló d'Alumnat, edifici 21).

Quant costa?

La taxa del SET és 35,14 €, segons estableix el Decret de Taxes de la Generalitat Valenciana.

-DESCOMPTES

Més informació

http://sa.ua.es/es/titulos/suplemento-europeo-al-titulo.html

http://sa.ua.es/es/titulos/preguntas-frecuentes.html

Normativa Acadèmica

  Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


  Universitat d'Alacant
  Edifici Germà Bernàcer
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)
  ___

  Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

  Fax: (+34) 96 590 9789

  Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464