Saltar apartados

Reconeixement experiència laboral

Deurà estar acreditada mitjançant un Informe de Vida Laboral (Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social) i un certificat de l'empresa on consten les funcions realitzades, que deuran estar relacionades amb les competències del títol.

A aquests efectes:

  • Com a regla general, perquè siga valorada la sol·licitud de reconeixement es requerirà acreditar un temps mínim d'experiència laboral i professional d'un any a jornada completa o un període equivalent a jornada parcial.
  • En qualsevol cas, no podrà superar el 15% del total dels crèdits que constitueixen el pla d'estudis.
  • Pots sol·licitar-ho a través de Contacta amb nosaltres, adjuntant la documentació requerida (Informe de Vida Laboral i certificat de l'empresa on conste les funcions realitzades).
  • El reconeixement d'aquests crèdits no incorporarà qualificació dels mateixos pel que no computaran a l'efecte de baremación de l'expedient.
  • Es deurà abonar el 100% del valor dels crèdits de l'estudi.
  • Per als sol·licitants de beca, per al còmput del mínim de crèdits necessaris només s'explica els crèdits matriculats, no els crèdits reconeguts.

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464