Saltar apartados

Exàmens i qualificacions

Totes les assignatures tenen dues convocatòries d'examen per curs acadèmic:

  • assignatures de 1er semestre: ordinària C2 i extraordinària C4
  • assignatures delº 2 semestre: ordinària C3 i extraordinària C4
  • Existeix una Avaluació Extraordinària per a finalitzar estudis (la primera convocatòria de cada curs acadèmic - C1), que només pot sol·licitar l'alumnat que complisca els requisits establits en la Normativa.

Qui sol·licite la convocatòria extraordinària C1, només li quedarà la convocatòria ordinària d'aqueix curs acadèmic; no podrà presentar-se a l'extraordinaria C4.

FECHAS DE EXÁMENES

Normativa sobre exàmens:

Sobre la base de l'art. 88.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que estableix que: “En els procediments tramitats a sol·licitud de l'interessat, la resolució serà congruent amb les peticions formulades per aquest, sense que en cap cas puga agreujar la seua situació inicial i sense perjudici de la potestat de l'Administració d'incoar d'ofici un nou procediment, si escau”, NO ES POT MODIFICAR A LA BAIXA UNA QUALIFICACIÓ DEFINITIVA, és a dir, canviar-la per una qualificació inferior.

En el teu UACloud CV podràs accedir a totes les dades referides al teu expedient: dates d'exàmens, qualificacions, convocatòries esgotades, nota mitjana de l'expedient, etc.

NO ES DONARÀ INFORMACIÓ TELEFÒNICA SOBRE QUALIFICACIONS NI DATES D'EXÀMENS

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464