Saltar apartados

Certificats

Certificat Acadèmic Personal

Aquest document té validesa oficial. Indica les assignatures cursades i matriculades, el nombre de crèdits, les qualificacions obtingudes i la nota mitjana de l'expedient. Pudes sol·licitar:

 1. Certificat acadèmic personal complet.
 2. Certificat acadèmic personal resumit (només assignatures superades)

Certificat acadèmic electrònic

A través de la I-Administració integrem les noves tecnologies en els tràmits administratius, passant els processos en paper a processos electrònics.

El certificat electrònic, que sempre estarà disponible en UA Cloud Campus Virtual, pots obtenir-ho en 30 segons, evitant els temps d'espera i desplaçaments. A més, es pot imprimir les vegades que ho necessites, per la qual cosa no és necessari sol·licitar compulses.

¿Com se sol·licita el certificat acadèmic electrònic?

A través d'UA CLOUD, seguint els següents passos:

I-Administració > Tràmits > ACADÈMICS > CERTIFICAT ACADÈMIC >

Tries DADES DEL CERTIFICAT SOL·LICITAT > SEGÜENT > CONFIRMAR >

PAGAMENT AMB TARGETA > (Emplenes nº targeta de qualsevol entitat bancària) > ACCEPTAR > FINALITZAR

(Esperes 30 segons)

Tindràs disponible el certificat en:

UA CLOUD> I-ADMINISTRACIÓ > FORMES EXPEDIENT

¿Qui pot sol·licitar un certificat acadèmic electrònic?

Tots els alumnes i ex-alumnes de la Facultat.

Si mai has tingut contrasenya d'accés a UA CLOUD o no la recordes, podràs sol·licitar una contrasenya emplenant aquest FORMULARI, adjuntant escanejats el teu DNI i un escrit signat per tu sol·licitant-la.

Preguntes freqüents

He presentat el certificat electrònic i no m'ho han acceptat

La Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics (LAECSP) empara aquests certificats. A més, qualsevol persona física o jurídica pot comprovar la validesa i autenticitat d'un document electrònic produït per la Universitat d'Alacant a través del Validador de documents.

El Codi segur de verificació (CSV) apareix a l'esquerra del certificat electrònic.

He estudiat la meua carrera a través de dos plans d'estudis, i en sol·licitar el certificat m'obliga a triar un dels dos plans. ¿Puc sol·licitar el certificat dels dos plans pagant només una taxa?

Sí, encara que l'habitual és que en l'ultime pla d'estudis estiguen contingudes totes les assignatures realitzades en l'anterior pla. Amb tot, si necessites tots dos has de sol·licitar i pagar el certificat corresponent al pla d'estudis amb el qual vas acabar la carrera, i a continuació has de sol·licitar (sense pagar-ho) el certificat corresponent al pla anterior, i després emplenes aquest FORMULARI indicant que necessites aquest certificat, i des de la Secretaria es realitzaria la gestió.

Els estudiants del Doble Grau de Turisme-ADE que ja han finalitzat, poden sol·licitar el certificat electrònic d'ambdues titulacions (Turisme i ADE) abonant solament una taxa. Per a açò, han de sol·licitar i pagar el certificat corresponent a una de les dues titulacions, i a continuació han de sol·licitar (sense pagar-ho) el certificat corresponent a l'altra titulació, i després emplenes aquest FORMULARI perquè des de la Secretaria puguen validar els dos certificats amb la mateixa taxa.

Sóc membre de família nombrosa i, en sol·licitar el certificat electrònic, no m'apareix el descompte corresponent.

Si el descompte no apareix automàticament, és perquè el document acreditatiu del descompte que tenim en Secretaria ja està caducat. En aqueix cas, has de presentar en la Secretaria de la Facultat l'original i la fotocòpia, per a la seua acare, del títol de família nombrosa en vigor.

¿Existeix algun tràmit que no puga realitzar presentant el certificat acadèmic electrònic?

Solament un: la Legalització de documents acadèmics universitaris originals que han d'assortir efectes en l'estranger. Per a realitzar aquest tràmit, els certificats acadèmics hauran d'anar amb signatura manuscrita. Per tant, no es podrà utilitzar el certificat electrònic per a la realització d'aquest tràmit.

Per a qualsevol altre tràmit a realitzar a Espanya el certificat electrònic és totalment vàlid.

El certificat electrònic, ¿només pot abonar-se mitjançant targeta bancària a través del Campus Virtual?

També pots abonar-ho en efectiu en qualsevol oficina del Banc Sabadell, Banc Santander o BMN.

En aquest cas, el certificat electrònic estarà disponible en I-Administració>Els meus Expedients en el dia hàbil següent al dia d'abonament del rebut.

Per a imprimir-te el rebut, en sol·licitar el certificat, punxes a CONFIRMAR>> SEGÜENT (no tries PAGAMENT AMB TARGETA). Tindràs el rebut disponible per a imprimir-ho en paga de rebuts.

En sol·licitar el certificat electrònic, la finestra d'I-Administració se m'obri en blanc.

Es recomana desactivar el bloqueig de finestres emergents. Si en intentar accedir el bloqueig rebutja la pàgina, el navegador et preguntarà si desitges accedir "només aquesta vegada" o "en qualsevol ocasió d'ara endavant". En tots dos casos, podràs continuar tramitant el certificat.

També pots provar a sol·licitar el certificat electrònic utilitzant un altre navegador.

Certificat acadèmic en paper

Possiblement necessites aquest certificat si has de legalitzar les signatures en el Ministeri d'Educació per a una homologació en l'estranger. Està signat pel Degà, el Secretari i la responsable administrativa de la Facultat. S'expedeix en paper, en el termini de 2 dies hàbils des que se sol·licita. Pots sol·licitar-ho:

 • Emplenant aquest FORMULARI
 • Personalment en la secretaria, presentant DNI/NIE/Passaport o TIU.

Aquest document conté dades de caracter personal i, en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal solament es lliurarà a l'interessat o a la persona degudament autoritzada que adjunte còpia del DNI de l'interessat, el seu propi DNI i l'autorització.

¿Quins avantatges té demanar el certificat electrònic?

 • Si necessites una còpia compulsada del certificat no et farà falta abonar la taxa de compulsa de documents (10,69 %u20AC). Bastarà amb que t'imprimisques de nou el certificat electrònic.
 • El certificat sempre estarà disponible en la teua UA Cloud CV (I-Administració>Els meus Expedients). No hi ha risc de pèrdua o extraviament del document.
 • Pots obtenir-ho en 5 minuts, i sense necessitat de desplaçar-te fins a la Secretaria del Centre.

Tipus de certificat: complet / resumit

 • Certificat Acadèmic Personal Complet: mostra totes les assignatures, superades o no, per curs acadèmic, les qualificacions obtingudes i la nota mitjana de l'expedient.
 • Certificat Acadèmic Personal Resumit: mostra únicament les assignatures superades, les qualificacions obtingudes i la nota mitjana de l'expedient.

Taxa administrativa de 27,34 %u20AC i descomptes aplicables

-Els certificats tenen una taxa administrativa de 27,34 %u20AC, segons el Decret de Taxes de la Generalitat Valenciana.

-DESCOMPTES

Formes de pagament

 • UA CLOUD, mitjançant targeta bancària de qualsevol entitat, excepte American Express, Dinners i Visa Electron, punxant en:

Pagament de rebuts > Entrar > Rebuts pendents > Pagar online %u20AC > Acceptar > Emplenes elº n targeta > Pagar

Si sol·licites el certificat en paper, el rebut es generarà des de Secretaria amb posterioritat a la sol·licitud del certificat.

Si sol·licites el certificat en paper, el rebut es generarà des de Secretaria amb posterioritat a la sol·licitud del certificat.

Idiomes disponibles

 • Grau/Màster: espanyol, valencià i anglès.
 • Llicenciatura/Diplomatura: espanyol i valencià.

 

Fitxa informativa de l'expedient

Document gratuït que només té valor informatiu. Indica les assignatures cursades i matriculades, el nombre de crèdits, les qualificacions obtingudes i la nota mitjana de l'expedient. Pots obtenir-ho:

 • En UACloud CV Forme expedient acadèmic > Consultar > Expedients > Fitxa informativa

Idiomes disponibles: espanyol i valencià.

Certificat de Matrícula

Certificat de Matrícula

S'obté de forma gratuïta i immediata des d'UA CLOUD CV, en l'apartat:

UA CLOUD CV> eAdministración> Tràmits> Acadèmics> Certificat de Matrícula> Tries la teua carrera> Següent> Confirmar> Descarregar Certificat de Matrícula

Certificat per a la renovació del Títol de Família Nombrosa / Família Monoparental

Certificat per a la renovació del Títol de Família Nombrosa / Família Monoparental

S'obté de forma gratuïta i immediata des d'UA CLOUD, en l'apartat:

UA CLOUD CV> eAdministración> Tràmits> Acadèmics> Certificat de Matrícula> Tries la teua carrera> Següent> Confirmar> Descarregar Certificat de Matrícula

Certificat de Pràctiques Externes

Certificat de Pràctiques Externes

S'obté de forma gratuïta i immediata des d'UA CLOUD, en l'apartat:

UA CLOUD> eAdministración> Tràmits> Acadèmics> Certificat de Pràctiques Externes> Tries la teua carrera> Següent> Confirmar> Descarregar Certificat de Pràctiques Externes


Justificant de Matrícula

Document gratuït que només té valor informatiu. Indica les assignatures matriculades en el curs acadèmic corresponent.

En UACloud CV Matrícula > Matriculació > Justificant

El Codi Segur de Verificació (CSV) garanteix, mitjançant l'acare en la Seu electrònica de la Universitat d'Alacant, la integritat del document electrònic (Article 18.1.b de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als Serveis Públics).

Quan s'imprimeix un certificat electrònic, ha de comprovar-se que el Codi Segur de Verificació (CSV) es visualitza correctament. En tractar-se d'un document PDF, es recomana utilitzar l'opció "Ajustar la pàgina" en imprimir el document.

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464