Saltar apartados

PROFESSORAT

Sol·licitud de modificació d'actes acadèmiques (diligències)

Per a facilitar el procediment de modificació d'actes, s'ha creat un formulari web per a sol·licitar qualsevol correcció en les qualificacions d'actes ja tancades.

SOL·LICITUD DE MODIFICACIÓ

Des de Secretaria es comunicarà per correu electrònic l'obertura de la diligència de modificació i el docent realitzarà la modificació, tancament i signatura de la diligència des d'Actes en UAcloud.

Actes en UACloud


Exàmens i qualificacions


Servei de traducció

El Servei de Llengües i Cultura de la UA ofereix la possibilitat de revisar el contingut de la fitxa de les assignatures impartides en valencià i anglès enviant el text a través dels següents formularis de sol·licitud:

Adaptació curricular

Les adaptacions curriculars són estratègies educatives per a facilitar el procés d'ensenyament-aprenentatge a l'alumnat que per motius personals, de discapacitat o socioeconòmics veuen afectat el seu rendiment acadèmic.

Més informació

Gestió de Contrasenyes en UAcloud

 

Guies d'accesiblidad TIC

Amb l'objectiu d'adequar, formar i promoure les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació Accessibles en la comunitat universitària, es va engegar el Projecte: Plataformes educatives inclusives i documents electrònics accessibles.

 

Cessió de dades de caracter personal

 

Normativa Reguladora dels drets i obligacions de les persones usuàries de serveis i recursos informàtics de la Univesidad d'Alacant

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germàn Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464