Saltar apartados

Programa d'Acció Tutorial

L'objectiu del PATEC és oferir-vos a l'alumnat de la Facultat una persona de referència (professor/a de la vostra titulació) que us ajude en la vostra adaptació a la universitat i us done suport i orient en el vostre desenvolupament acadèmic, personal i professional.

Podreu assistir a reunions en les quals el professorat tutor us proporcionarà informació sobre temàtiques d'interès en funció del vostre curs i titulació. I també podreu sol·licitar, si ho necessiteu, reunions individuals amb el vostre tutor/a.

Aquest Programa coordina les adaptacions curriculars del Centre amb estratègies educatives per a facilitar el procés d'ensenyament-aprenentatge a l'alumnat amb necessitats educatives específiques.

Per a més informació sobre el Programa d'Acció Tutorial de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials podeu posar-vos en contacte amb la nostra coordinadora Mª Carmen Tolosa Bailèn

 

Relació de tutors/es per estudis i curs

Per a l'alumnat que s'incorpora o és beneficiari de programes de mobilitat, tant acollits en la UA com enviats a institucions sòcies, tenim el PAT-Mobilitat

És important que revises el teu correu institucional, o redirigir-lo a un altre correu personal.
Les comunicacions entre l'estudiant i el tutor/a se realitzen al teu  correu institucional de la Universitat (xxxxx@alu.ua.es). Si ja disposes d'una altra adreça de correu, trobaràs en webmail la informació de com redirigir al teu correu personal els missatges que t'envie la Universitat al teu correu institucional. 

 

Agenda d'Activitats - Curs 2019/20

Microtalleres
  • Gestió del temps i tècniques d'estudi : parlarem sobre aprofitament del temps, com optimitzar i rendir d'una manera més eficient. Per a això treballarem la motivació i l'autocontrol emocional.
  • Treball Fi de Grau (TFG): amb l'objectiu que l'alumnat matriculat del TFG millore les seues habilitats per a cercar informació, organitzar els continguts, elaborar el treball i, finalment, presentar-lo. Per a això, s'organitzen dos tallers, un dedicat a l'Elaboració i un altre a la Presentació del TFG.
  • Treball Fi de Màster (TFM) : microtalleres dedicats al TFM amb l'objectiu que l'alumnat millore les seues habilitats per a cercar informació, organitzar continguts, redactar el treball i presentar-lo. Per a això es realitzaran dos tallers: un dedicat a l'Elaboració i un altre als Consells per a la millor defensa del TFM .

Curs 2019/20: convocatòria alumnat-mentor

 

Preguntes freqüents

 

Recursos de suport
Comissió del Programa d'Acció Tutorial

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464