Saltar apartados

Programa d'Acció Tutorial

L'objectiu del PATEC és oferir-vos a l'alumnat de la Facultat una persona de referència (professor/a de la vostra titulació) que us ajude en la vostra adaptació a la universitat i us done suport i orient en el vostre desenvolupament acadèmic, personal i professional.

Podreu assistir a reunions en les quals el professorat tutor us proporcionarà informació sobre temàtiques d'interès en funció del vostre curs i titulació. I també podreu sol·licitar, si ho necessiteu, reunions individuals amb el vostre tutor/a.

Aquest Programa coordina les adaptacions curriculars del Centre amb estratègies educatives per a facilitar el procés d'ensenyament-aprenentatge a l'alumnat amb necessitats educatives específiques.

Per a més informació sobre el Programa d'Acció Tutorial de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials podeu posar-vos en contacte amb la nostra coordinadora Mª Carmen Tolosa Bailèn

És important que revises el teu correu institucional, o redirigir-lo a un altre correu personal et recomanem GCloud.
Les comunicacions entre l'estudiant i el tutor/a se realitzen al teu correu institucional de la Universitat (xxxxx@alu.ua.es). Si ja disposes d'una altra adreça de correu, trobaràs en webmail la informació de com redirigir al teu correu personal els missatges que t'envie la Universitat al teu correu institucional.

Pots activar el teu compte de GCloud per a poder accedir a Google Meet i a altres serveis vinculats de la UA. Per a donar-te d'alta has d'entrar a la teua UACloud i activar-ho des de l'opció de "Serveis Externs". Més info en la web: https://si.ua.es/es/manuales/uacloud/uacloudse/servicios-externos.html.

"Recursos electrònics de la UA". Breu resum dels principals recursos electrònics que la Universitat d'Alacant ofereix al seu alumnat. Web, wifi, correu, UA Cloud, l'app oficial de la UA, etc.

Agenda d'Activitats Microtalleres - Curs 2020/21

Curs 2020/21: convocatòria alumnat-mentor

Preguntes freqüents

Comissió del Programa d'Acció Tutorial

Recursos de suport

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464