Saltar apartados

Programa d'Acció Tutorial per a l'alumnat de la Facultat de CC. Ecónomicas i Empresarials

L'objectiu general del PATEC és oferir a l'alumnat  una persona de referència que us recolze i orient en el vostre desenvolupament acadèmic, personal i en l'adaptació al context curricular i social universitari. Si t'inscrius en aquest pla, et compromets a assistir a unes reunions (entre 3 i 5 al llarg del curs acadèmic) amb un grup reduït de companys/as. També podràs sol·licitar, si fóra necessari, reunions individuals amb el teu tutor/a.

A més coordina les adaptacions curriculars del Centre amb estratègies educatives per a facilitar el procés d'ensenyament-aprenentatge a l'alumnat amb necessitats educatives específiques.

Si vols saber més sobre el Programa d'Acció Tutorial de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials pots posar-te en contacte amb:

Per a l'alumnat que s'incorpora o és beneficiari de programes de mobilitat, tant acollits en la UA com enviats a institucions sòcies, tenim el PAT-Mobilitat

Formulari d'Inscripció- Curse 2017/18

IMPORTANT: Si ja t'has inscrit a través de la teua matrícula en campus virtual, no és necessari que emplenes de nou aquest formulari. El teu tutor assignat es posarà en contacte amb tu.

És important que revises el teu correu institucional, o redirigir-ho a un altre correu personal.
Les comunicacions entre l'estudiant i el tutor/a es realitzen al teu correu institucional de la Universitat (xxxxx@alu.ua.es). Si ja disposes d'una altra adreça de correu, trobaràs en webmail la informació de com redirigir al teu correu personal els missatges que t'envie la Universitat al teu correu institucional.

Agenda d'Activitats - Curse 2017/18

Convocatòria per a Alumnat-Tutor - Curs 2017/18

Comissió del Programa d'Acció Tutorial

 

Altres enllaços d'interès

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germàn Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464