Saltar apartados

Preguntes Freqüents del PATEC

¿Què és el Programa d'Acció Tutorial?

El Programa d'Acció Tutorial té com a objectiu oferir a l'alumnat orientació i recolze en el seu desenvolupament acadèmic, professional, personal i en l'adaptació al context curricular i social universitari, a més de facilitar-li informació sobre com organitzar-se en la Universitat, els serveis que ofereix la UA, estratègies d'aprenentatge, informació sobre itineraris acadèmics, informació sobre opcions laborals i qualsevol necessitat personal que li sorgisca.

Està promogut pel Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat i coordinat per l'Institut de Ciències de l'Educació. En la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials al Programa se li coneix com PATEC i es desenvolupa des de la Coordinació d'Alumnat i Innovació Educativa.

¿A qui va dirigit el PATEC?

El PATEC està dirigit a tots els alumnes/as matriculats en qualsevol de les titulacions impartides en el Centre.

¿Quina durada té?

La durada del Programa es correspon amb el curs acadèmic.

¿Fa mancada ser alumne de primer per a participar en el PATEC?

No. La Facultat ofereix la participació en el programa a tots els alumnes matriculats independentment del curs en el qual es troben.

¿Qui són els tutors del PATEC?

Els tutors són professors de les diferents titulacions adscrites al Centre. Pots consultar el llistat de tutors per titulació en el següent

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464