Saltar apartados

Preguntes Freqüents del PATEC

¿Què és el Programa d'Acció Tutorial?

El Programa d'Acció Tutorial té com a objectiu oferir a l'alumnat orientació i recolze en el seu desenvolupament acadèmic, professional, personal i en l'adaptació al context curricular i social universitari, a més de facilitar-li informació sobre com organitzar-se en la Universitat, els serveis que ofereix la UA, estratègies d'aprenentatge, informació sobre itineraris acadèmics, informació sobre opcions laborals i qualsevol necessitat personal que li sorgisca.

Està promogut pel Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat i coordinat per l'Institut de Ciències de l'Educació. En la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials al Programa se li coneix com PATEC i es desenvolupa des de la Coordinació d'Alumnat i Innovació Educativa.

¿A qui va dirigit el PATEC?

El PATEC està dirigit a tots els alumnes/as matriculats en qualsevol de les titulacions impartides en el Centre.

¿Quina durada té?

La durada del Programa es correspon amb el curs acadèmic. No obstant açò, el tutor que tries pot acompanyar-te al llarg de tota la teua estada en la Universitat.

¿Com i quan puc apuntar-me al PATEC?

Pots inscriure't quan formalitzes la teua matrícula o durant el curs emplenant el formulari online.

¿Fa mancada ser alumne de primer per a participar en el PATEC?

No. La Facultat ofereix la participació en el programa a tots els alumnes matriculats independentment del curs en el qual es troben.

¿A què em compromet si m'apunte al PATEC?

Si t'inscrius en el Programa et compromets a assistir a 3 reunions grupales amb un grup reduït de companys/as durant tot el curs. També podràs sol·licitar, si fóra necessari, reunions individuals amb el teu tutor/a.

¿Qui són els tutors del PATEC?

Els tutors són professors de les diferents titulacions adscrites al Centre. Pots consultar el llistat de tutors per titulació en el següent enllaç

¿Com s'assignen els tutors?

A cada professorat-tutor se li assignen estudiants del mateix curs i grup. Podràs consultar el tutor/a assignat després del període de matrícula en Campus Virtual. No obstant açò, pots canviar de tutor/a si ho considera oportú per e-mail: Mª Carmen Tolosa Bailén

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464