Saltar apartados

Secretaria - Qualitat

Volem que cada vegada et resulte més fàcil sol·licitar els nostres serveis, que rebes la resposta en el menor temps possible i que la informació que et facilitem estiga clara. Per a aconseguir una millora constant utilitzem una sèrie d'instruments de qualitat que ens ajuden a açò.

Un d'aquests instruments són les enquestes de satisfacció d'usuaris. Durant el curs pots rebre en el teu UAcloud una invitació a respondre l'enquesta de satisfacció amb els serveis de la Secretaria. No ho dubtes i participa.

Gràcies als resultats de les enquestes de satisfacció que contestes anualment, la Secretaria disposa d'una estupenda informació per a millorar. Gràcies per la teua participació.

Enquestes de satisfacció d'usuaris

Amb l'objectiu fonamental d'aconseguir la millora contínua en la qualitat dels serveis que la UA ofereix, la Universitat d'Alacant realitza periodicamente enquestes de satisfacció als usuaris.

Carta de Servei

La Carta de Servei és un document que informa als nostres usuaris de què fem, com, quan, on i a què ens comprometem fruit de la nostra reflexió sobre el què som capaces de fer. Les Cartes de Serveis es consideren instruments de la qualitat, atès que reflecteixen una manera de treballar i un compromís enfront dels Ciutadans.

Consulta la nostra Carta de Serveis

Gestió de Processos

Des de la Secretaria del Centre en col·laboració amb la Unitat Tècnica de Qualitat, i amb la resta de Centres de la UA, s'han elaborat els següents processos.

Seguim elaborant processos amb la finalitat de garantir la qualitat de les nostres titulacions

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials - Organització


Universitat d'Alacant
Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3670 - 3671 - 3770

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464