Saltar apartados

Procediment de matricula per a 1º de Grau - 2018/19


La Generalitat Valenciana t'enviarà un SMS per a comunicar-te en quin estudi estàs admesa/o i/o en quins estudis estàs en llista d'espera. També pots consultar aquesta informació en la pàgina web del Sistema Telemàtic de Preinscripció Universitària.
Per a accedir al Portal de l'Aumno de la Generalitat i obtenir les teues notes de PAU punxa aqui

 

SI HAS SIGUT ADMESA/O

Has de realitzar la matrícula seguint els 3 passos següents:

PAS 1.- OBTENIR CITA I CONTRASENYA d'accés a UACloud (video explicatiu)
 • Rebràs un correu de la UA amb les instruccions de matrícula, la cita i la teua adreça de correu institucional (...@alu.ua.es). 
 • En la següent pàgina obtindràs la contrasenya d'accés a UACloud:

https://cvnet.cpd.ua.es/gestident/claveacceso/solicitar/es

 • Si ja eres alumne de la UA, ja tens correu i contrasenya. Consulta la teua cita en [UACloud CV/Matrícula/Matriculació/Consultar Termini]
 • La cita de matricula s'ha assignat atenent a la nota d'accés a l'estudi.
 • Si  no et matricules en el termini establit perdràs la plaça i s'oferirà a la llista d'espera.

TERMINIS de matrícula: del  16 de juliol al 19 de juliol
(el dia 19 fins a les 13.00 h.)

La Universitat sempre contactarà amb tu a través del correu insitucional (...@alu.ua.es). No oblides consultar-ho sovint a través del webmail. També pots redirigir-ho a un correu personal.

PAS 2.- AUTOMATRÍCULA
 • Pots matricular-te des de casa a qualsevol hora o a la Secretaria de la Facultat en l'Edifici Germà Bernàcer(de 9:00 a 14:00 h) i en Biblioteca General(de 14:00 a 20:00 h). Trobaràs becaris que t'ajudaran.
 • Prèviament consulta els horaris en l'apartat "estudis" del menú de l'esquerra d'aquesta pàgina. D'aquesta forma podrà selegir el grup que més t'interessa.
 • Des de l'hora i dia assignats en la teua cita podràs accedir a UACloud:

[UACloud - Matrícula - Matriculació - Iniciar/modificar]

VALIDA LA TEUA MATRÍCULA  COM MÉS PROMPTE MILLOR PER A NO PERDRE ELS GRUPS SELECCIONATS
Recorda que hi ha més estudiants matriculant-se al mateix temps i quan un grup s'omple, es tanca.
Podràs tornar a entrar a modificar tantes vegades com vulgues, fins a les 13:00 hores del dia 19 de juliol.

 • Si vols demanar reconeixement d'assignatures has de sol·licitar-ho per UACloud ABANS de fer la matrícula: [UACloud -  Forme expedient acadèmic -  Sol·licitar - Reconeixement de crèdits o convalidacions]. No hauràs de matricular-te de les assignatures que demanes reconèixer.
 • En automatrícula no tens l'opció de" Selecció massiva d'assignatures", veu directament a la pantalla Selecció d'assignatures, on tries una a una les assignatures. Fixa't en el curs de l'assignatura, ja que no apareixen ordenades per curs sinó per tipus d'assignatura. Automàticament s'assignarà a cada assignatura el grup amb més places vacants.
 • En la pantalla "Grups" revisa els grups que s'han assignat automàticament i podràs canviar-los si hi ha altres grups disponibles.
 • PROBLEMES que poden sorgir:
  • No tens o no pots introduir el compte bancari: no et preocupes, SELECCIONA PAGAMENT ÚNIC I EFECTIU I VALIDA. Durant el termini de matrícula torna a UACloud per a introduir el número de compte i imprimir la domicilidación bancària (SEPA): Matricula > Matriculació > Domiciliació. Una vegada signada pel titular, envia-la escanejada a CONTACTA amb nosaltres.
  • No pots seleccionar algun descompte: no et preocupes, VALIDA LA MATRÍCULA i acudeix a la Secretaria per a presentar la documentació justificativa. La Secretaria inclourà el descompte abans del cobrament del 1er rebut.
 • IMPORTANT - En finalitzar la matrícula IMPRIMEIX el justificant de matrícula i el SEPA i
  • COMPROVA en el justificant que t'has matriculat CORRECTAMENT de totes les assignatures i grups que volies.
  • COMPROVA en el teu horari personalitzat si tens solapaments (apareixen en roig), alguna assignatura en un altre idioma o assignatures en diferent torn.
  • IMPRESCINDIBLE: has de lliurar el SEPA emplenat i signat pel titular del compte en la Consergeria de l'Edifici Germà Bernàcer, en la Corserjería de la Facultat d'Econòmiques (de dilluns a divendres de 08:00h. a 20:00h) o enviar-ho escanejat a CONTACTA amb nosaltres. Si no ho fas s'anul·larà la matrícula per falta de documentació.
  • Si eres una persona amb necessitats especials i necessites adaptació curricular o un aula accessible CONTACTA amb la Secretaria.
 • POTS TORNAR A ENTRAR EN AUTOMATRÍCULA (tantes vegades com vulgues) fins a les 13:00 h. del 19 de juliol per a modificar-la i intentar quadrar el teu horari (encara que siga en torn de vesprada).
  • En aquest cas s'aconsella:
   1. Cercar en els horaris de la web altres grups que no solapen.
   2. Tornar a entrar en matricula per a modificar i, en la pantalla Grups, canviar el grup de l'assignatura que desitges.
   3. Si no pots arreglar-ho i tens una causa justificada, podràs sol·licitar canvi de grup.
 • Has de pujar una fotografia tipus carnet en format jpg (en UACloud punxa sobre el teu nom i selecciona “La meua configuració”).
 • Consulta la Normativa de Permanència i continuacióPer a poder continuar en el Grau tens l'obligació d'aprovar 30 crèdits en dos cursos acadèmics.

 

PAS 3.- LLIURAMENT DE DOCUMENTACIÓ

La matrícula no quedarà formalitzada fins que lliures la documentació  i pagues el 1er termini de matrícula.

És REQUISIT INDISPENSABLE  presentar en la Secretaria del Centre la documentació que s'indica en el sobre virtual abans que finalitzen els següents terminis màxims:

 • Matricula de juliol: fins al 7de setembre de 2018
 • Matricula de setembre: fins al 2 d'octubre de 2018

Podràs presentar-la personalment o remetre-la (compulsada) per correu certificat, fent constar en cada document les dades personals (nombre de DNI, NIE o passaport i nom i cognoms), així com l'estudi al que correspon.

Per a tramitar la Targeta d'Identificació Universitària (TIU) se us citarà, una vegada iniciat el curs, durant el mes de setembre en un aula de la Facultat de Ciències Econòmiques, on el Banc de Santander us farà la TIU amb el procediment d'estampació instantània.

La matrícula podrà ser ANUL·LADA D'OFICI si no aportes algun dels documents requerits.

PAGAMENT DE MATRÍCULA

Consulta ací la informació sobre el pagament de la matrícula.

Si posteriorment al pagament del rebut, et matricules en un altre centre de la UA, podràs fer valdre el teu pagament. Procedirà la devolució de les taxes abonades en el cas d'estudiants matriculats per primera vegada en 1er curs d'un estudi oficial, que siguen admesos en un altre estudi universitari del mateix nivell (en una altra universitat) i sol·liciten l'anul·lació de la matrícula i la devolució de les taxes amb anterioritat al 15 de desembre de l'any acadèmic en curs.

Ampliació de Matrícula delº 2 Semestre: del 23 al 25 de gener de 2018
Calendari Acadèmic Oficial: Les classes comencen el 10 de setembre

SI ET TROBES EN LLISTA D'ESPERA

Publicació de places vacants: 20 de juliol. Consulta-ho en aquest enllaç.
 • Si obtens plaça la UA t'enviarà un e-mail (al correu electrònic que has facilitat en el sistema de preinscripció de la Generalitat) amb les instruccions de matrícula, la cita per a matricular-te i l'adreça de correu institucional de la universitat. (A més un sms al teu nombre de mòbil)
 • Per a obtenir la contrasenya d'accés a UACloud entrá en la següent pàgina:
  https://cvnet.cpd.ua.es/GestIdent/ClaveAcceso/Solicitar/ca

TINGUES EN COMPTE QUE SI NO ET MATRICULES AQUEST DIA  PERDRÀS LA TEUA PLAÇA

Si tens algun problema i no pots matricular-te envia un correu electrònic, fins a les 14:00 h, a l'e-mail:  cristina.gomez@ua.es

Si ja t'has matriculat en un altre grau de la UA, has de comunicar-ho amb un correu electrònic a la Secretaria del Centre perquè alliberen la plaça. Indica en el correu el teu nom i cognoms, DNI, estudi en el qual estaves matriculat i estudi en el qual t'hem admès. S'anul·larà la teua primera matrícula i s'oferirà aqueixa plaça.

CONFIRMACIÓ QUE DESITGES CONTINUAR EN LA LLISTA D'ESPERA

Si després dels moviments de llista d'espera no has aconseguit plaça, el dia 23 de JULIO hauràs de sol·licitar romandre en llista d'espera a través d'aquest PÀGINA(s'activarà el dia 23) sense necessitat d'acudir a la Facultat.

Si tens algun problema amb el formulari pots enviar un correu electrònic a l'e-mail: facu.economiques@ua.es

A partir d'aqueix moment, i si es produeix alguna vacant, s'enviarà un sms i un e-mail, i per rigorós ordre de llista d'espera, a aquelles persones que hagueren sol·licitat la permanència en la llista. Pots consultar les noves llistes en aquest enllaç

Pots consultar les noves llistes que es van actualitzant fins al 30 de setembre, en aquest  ENLLAÇ.

TINGUES EN COMPTE QUE SI NO ET MATRICULES EL DIA QUE SE'T CITA PERDRÀS LA TEUA PLAÇA

 

Si no has obtingut cap plaça en el procés de Preinscripció de la UA i aquestes interessat a iniciar algun estudi d'aquest Centre ho podràs sol·licitar a través d'aquest FORMULARI fins al 30 de setembre, adjuntant còpia del DNI i de la documentació que et dóna accés. Si queden vacants ens posarem en contacte directament amb l'interessat a partir del 7 de setembre.

Servei d'atenció telefònica 965 90 99 00: Dilluns a divendres de 9:00 a 19:45h

Per a atendre les necessitats d'informació en el període d'admissió i matrícula, el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació ha posat en funcionament un servei específic d'atenció telefònica amb ampli horari continuat i diverses línies simultànies.  El servei estarà en funcionament fins al 30 de setembre (excepte el mes agost) des de les 9:00 fins a les 19:45h.

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germàn Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464