Saltar apartados

Domiciliació bancària (SEPA)

 

IMPORTANT: Si realitzes un canvi de compte duranta el curs has de presentar el nou SEPA signat en Secretaria 

La domiciliació bancària es podrà realitzar en qualsevol Banc o Caixa d'Estalvis de la zona única de pagament en euros (SEPA: Single Euro Payments Area). Fullet explicatiu del Banc d'Espanya

¿Com emplenar l'ordre de domiciliació bancària?

L'ordre de domiciliació bancària es pot obtenir durant la matrícula, emplenant les dades que se sol·liciten en la mateixa:

1r [Matrícula]  --> 2n [Matriculació] --> 3r [Iniciar/Modificar]

o després, emplenant el document  que es pueds descarregar en:

1r [Matrícula]  --> 2n [Matriculació] --> 3r  [Domiciliació]

Iniciar el procés de matrícula

En el desplegable "Matriculació" es mostren les diferents opcions disponibles

Opcions de matrícula

Una vegada finalitzat el termini de matrícula, l'alumnat de nou ingrés que no haja emplenat les dades de domiciliació en la matrícula o l'alumnat de continuació que desitge canviar de compte,  ha d'afegir un compte, emplenar els dantos i imprimir el document “Ordre de domiciliació de deute directe SEPA”.  HA D'ANAR SIGNAT PEL TITULAR DEL COMPTE.


Perquè la domiciliació bancària siga efectiva,
has de lliurar el SÀPIA l'en la Consergeria de l'Edifici Germà Bernàcer o la Consergeria de la Facultat d'Econòmiques (de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:00 h.), o enviar-ho escanejat a través del formularioa "Contacta amb nosaltres"

¿Quan es lliura?

  • Grau/Màster: per a estudiants que es matriculen al juliol (alumnes que inicien estudis), és imprescindible presentar l'ordre de domiciliació bancària emplenada i signada pel titular del compte fins al 6 de setembre.
  • Grau/Màster: per a estudiants que es matriculen al setembre (alumnes que continuen estudis i antics alumnes que han canviat de compte), és imprescindible presentar l'ordre de domiciliació bancària emplenada i signada pel titular del compte fins al 3 d'octubre.
  • Grau/Màster: per a estudiants que es matriculen a l'octubre  (moviments de llistes d'espera), és imprescindible presentar l'ordre de domiciliació bancària emplenada i signada pel titular del compte fins al 15 de novembre.

¿On es lliura?

En la Consergeria de l'Edifici Germà Bernàcer (Edif. 36) o en la Consergeria de la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials (Edif.31) , de dilluns a divendres de 09:0 a 21:00 h.

Plànol de la Universitat d'Alacant / Edifici 36 - 31

Es pot enviar escanejat a través  del formulari CONTACTA amb nosaltres.

¿Com puc comprovar si l'ordre de domiciliació bancària està degudament emplenada, signada i lliurada?

Pots comprovar si la teua ordre de domiciliació bancària està correctament lliurada en la mateixa aplicació de "Matrícula", en la columna "Lliurat" de la pantalla on s'introdueixen les dades bancàries:

1r [Matricula] --> 2n [Matriculació] --> 3r [Domiciliació]

¿Què succeeix si no es lliura en termini l'ordre de domiciliació?

La Universitat et comunicarà que la documentació per a formalitzar la teua matrícula és incompleta i, en cas de no esmenar-ho, es procedirà a l'anul·lació de la teua matrícula.

¿Es pot pagar en efectiu?

Sí, si ho desitges pots realitzar el pagament en EFECTIU en un ÚNIC TERMINI per l'import total de la matrícula. Per a açò has de sol·licitar-ho en el mateix programa d'automatrícula o, si ja ha finalitzat el termini de matrícula, pel sistema de parts de la Facultat disponible en aquest enllaç

Terminis de pagament en efectiu: fins al 18-09-2019 (matricula al juliol) o 16-10-2019 (matrícula al setembre)

Hauràs d'imprimir el rebut des de" Pagament de rebuts" del teu UACloud i pagar-ho en qualsevol de les entitats bancàries que s'indiquen en el mateix.


Pago de recibos


 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464