Saltar apartados

Vols estudiar en la UA?

 

La Facultat d'Econòmiques i Empresarials oferta 6 graus,  dos dobles graus, dos estudis simultanis i quatre dobles graus internacionals, així com 8 màsters oficials. Amb un elevat nombre d'assignatures impartides en anglès, un grup d'Alt Rendiment Acadèmic en el Grau d'ADE impartit en anglès i un programa propi d'intercanvi que facilita que els seus estudiants realitzen estades internacionals als Estats Units i la Xina.

 

 • GRAUS

  ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (ADE)

  És especialment rellevant en el Grau en ADE el Grup d'Alt Rendiment Acadèmic (LLAURA) amb docència en anglès, així com la possibilitat d'obtenir Doble grau internacional amb Northwestern State University (els EUA) i Doble grado internacional amb University of North Florida (els EUA).

  L'alumnat del grau en ADE pot participar en el Joc de Simulació Empresarial Management Game (Mànega). D'acord amb el rànquing de la Fundació Everis 2016, el Grau d'ADE de la Universitat d'Alacant està entre els deu primers d'Espanya que millor capacita a l'alumnat, aconseguint altes taxes d'ocupabilitat.

  DRET + ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (DADE)

  El Doble Grau en Dret i en Administració i Direcció d'Empreses (DADE) es presenten com una oferta destinada a aquells/as estudiants que desitgen obtenir una formació integral jurídic-empresarial. Aquests estudis ofereixen la possibilitat de cursar simultàniament tots dos Graus i obtenir en finalitzar els seus estudis tant el títol de Graduat en Dret com el de Graduat en Administració i Direcció d'Empreses. La seua gestió administrativa correspon a la Facultat de Dret.

  DOBLE GRAU TURISME + ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (TADE)

  La Universitat d'Alacant va ser pionera en la implantació de la Doble Titulació de Turisme+ADE (TADE), de manera que la docència d'aquest doble grau s'ha organitzat per a ser finalitzat en cinc cursos acadèmics.

  A més, l'alumnat del Doble Grau podrà d'obtenir, al seu torn, el Doble grau internacional amb Northwestern State University (els EUA) i el Doble grado internacional amb University of North Florida (els EUA).

  DOBLE GRAU ENGINYERIA INFORMÀTICA + ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (I 2 ADE)

  El Doble Grau en Enginyeria Informàtica-ADE està destinat a estudiants amb interès a obtenir una titulació en l'àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions, així com en l'administració i direcció d'empreses. La docència d'aquest doble grau s'ha organitzat per a ser finalitzat en cinc cursos acadèmics.

  A més, l'alumnat del Doble Grau podrà d'obtenir, al seu torn, el Doble grau internacional amb Northwestern State University (els EUA) i el Doble grado internacional amb University of North Florida (els EUA).

  ECONOMIA

  econo El Grau en Economia de la Universitat d'Alacant ofereix la possibilitat d'aconseguir una millor comprensió de la complexa realitat econòmica en la qual vivim. Una alta reputació internacional de l'activitat investigadora del seu professorat l'avala. A més, d'acord amb el ránking d'El “Mundo”, la titulació està entre les cinc millors titulacions d'Economia d'Espanya.

  MÀRQUETING

  El Grau en Màrqueting està dissenyat per a formar professionals qualificats proporcionant a l'estudiant una formació teòrica i pràctica que li permeta afrontar amb èxit l'anàlisi dels mercats, així com el disseny, desenvolupament i control d'estratègies de Màrqueting en empreses i institucions, incloent les Administracions Públiques i les companyies privades, agències i institucions especialitzats en aquest àmbit.

  PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES

  En una titulació el nucli central de la qual és la comunicació, la innovació és un valor essencial; per això, la inversió realitzada en la implantació de les últimes tecnologies mostra una clara aposta per la incorporació en les classes de les eines i recursos més nous que l'alumnat utilitzarà en el futur en l'exercici de la seua professió; recursos com ara un plató de televisió, càmeres d'última generació i ordinadors específics per a l'edició audiovisual.

  SOCIOLOGIA

  Coneix, explica i transforma el teu món estudiant una carrera innovadora i pionera a la Comunitat Valenciana, amb més de vint-i-cinc anys d'experiència. Segons dades de l'enquesta d'Inserció Laboral dels Titulats Universitaris (EILU) elaborada per l'INE, els titulats en Sociologia superen la mitjana nacional d'ocupabilitat en les carreres de ciències socials.

  TREBALL SOCIAL

  Amb un programa acadèmic que inclou 1.200 hores de pràctiques externes de caràcter obligatori, ocupa la primera posició de les universitats espanyoles en el ránking de titulacions d'El “Mundo” en els últims quinze anys de manera continuada. També el ránking de la Fundació Everis 2016 situa els estudis del Grau de Treball Social de la Universitat d'Alacant en la primera posició dels quals millor capaciten a l'alumnat d'Espanya.

   

  Altres estudis de Grau que s'imparteixen en la Universitat d'Alacant. Veure vídeo
 • MÀSTERS OFICIALS

  ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (MBA)

  Pretén dotar a l'alumne d'una visió global del món empresarial, de manera que l'estudiant siga capaç de desenvolupar un domini teoricopràctic de les eines, mètodes i procediments necessaris que li permeten desembolicar-se en un entorn incert, complex, dinàmic i cada vegada més globalitzat. Està especialment enfocat a egressats o professionals de qualsevol titulació que vulga aprofundir en l'àrea d'empresa i a emprenedors.

  COMUNICACIÓ DIGITAL

  El Màster Universitari en Comunicació Digital (MCD) pretén formar professionals que siguen capaços de, entre altres aspectes, dissenyar i executar plans de comunicació i proposar campanyes de publicitat online amb una visió global, integrada, estratègica, analítica i ètica. L'MCD també incorpora entre les seues competències el desenvolupament de les habilitats de gestió i investigació en comunicació en aquest entorn, i el foment de la capacitat innovadora. L'alumnat que acabe aquests estudis coneixerà, per tant, les claus per a l'elaboració de projectes en comunicació online proporcionant solucions eficaces i comprenent les oportunitats que ofereix el món digital.

  COMUNICACIÓ I INDÚSTRIES CREATIVES (COMINCREA)

  Té com a finalitat capacitar professionals competents en la Comunicació estratègica, integral i responsable que genera valor i contribueix a la creació d'intangibles, en organitzacions o en iniciatives d'emprenedoria, en el marc de les Indústries Creatives (Cultura; Audiovisual; Publicitat; Disseny; Programari; Música; Cosmètica; Moda; Arquitectura; Calçat, Turisme; Joguets), un sector dinàmic, en expansió, motor d'innovació i impuls de l'economia. Es possibilita la participació en la gestió integral d'un esdeveniment periòdic organitzat, entre altres iniciatives pràctiques aplicades.

  COOPERACIÓ Al DESENVOLUPAMENT: Especialitat Sostenibilitat Ambiental

  Formació en cooperació i desenvolupament sostenible, des d'una perspectiva crítica amb el sistema imperant. Els coneixements adquirits són útils per a impulsar processos de desenvolupament ecosocial, no sempre vinculats amb la Cooperació al Desenvolupament. Per a realitzar les pràctiques seleccionem entre molts països diferents -Espanya inclosa-, adaptant el procés a cada estudiant.

  DIRECCIÓ I PLANIFICACIÓ DE TURISME (pla 2016)

  Té com a finalitat la formació de professionals i investigadors d'alt nivell per a la direcció i planificació d'empreses, activitats i institucions turístiques. Compte en el seu pla d'estudis amb pràctiques curriculars en les quals l'alumnat pot completar la seua formació aplicant els coneixements, metodologies i tècniques en empreses i institucions del sector turístic com a hotels, agències de viatge, entitats de divulgació i planificació del turisme.


  ECONOMIA APLICADA

  Màster d'orientació investigadora l'objectiu de la qual és preparar als alumnes per a l'anàlisi econòmica moderna. Les seues principals eixides són la investigació i docència universitària, així com l'elaboració d'informes econòmics en Administracions Públiques i empreses privades.

  ECONOMIA QUANTITATIVA

  És un programa internacional, amb 20 anys de funcionament, 100% en anglès, que et posarà a la frontera del coneixement. Dirigit a estudiants que vulguen preparar-se per a una carrera en el món acadèmic o per a treballar en grans consultores o organismes internacionals (visita la web dels nostres egressats).  El programa ofereix una formació d'alta qualitat en Teoria, Econometria, Mineria i Anàlisi de Dades, Organització Industrial, Economia Experimental, Economia del Comportament, Economia Laboral, etc. Professorat amb alta reputació internacional, doctorat en les millors universitats del món (London School of Economics, MIT, UCL, Universitat de Califòrnia, Universitat de Boconni, UPF, Carles III de Madrid, UAB, etc) avalen la qualitat del programa.

  INNOVACIÓ SOCIAL I DINÀMIQUES DE CANVI

  El Màster en Innovació Social i Dinàmiques de canvi proporciona la formació necessària per a posar en marxa projectes reals d'innovació, aplicables tant a la realitat empresarial i comercial, en l'àmbit industrial, com a la millora i canvi de les institucions i serveis de l'administració pública i del tercer sector.

  L'alumnat aprofundirà en el maneig de les teories, metodologies i tècniques que constitueixen el nucli operatiu d'aquesta mena de processos, convertint-se en egressats capaços de cobrir la demanda creixent d'empreses, institucions i serveis públics, en relació amb els seus equips d'innovació. Així mateix, s'oferiran els recursos tècnics i estratègics que permeten l'avaluació de l'escalabilitat i sostenibilitat de projectes d'innovació social i empresarial o de producte.

   

   

 • ESTUDIS SIMULTANIS

  La Facultat d'Econòmiques ha elaborat dos programes d'estudis simultanis estructurats en 5 anys. Aquests programes no constitueixen un títol propi ni una nova titulació, sinó que, com el seu nom indica, permet simultanejar totes dues titulacions i obtenir tots dos graus, eliminant les duplicitats, això és, aquelles matèries que s'estudien en els dos plans d'estudi.

  L'alumnat interessat en aquests programes ha d'haver cursat 120 crèdits del Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Economia o Grau en Màrqueting. Més informació.

  Els programes simultanis són:

  Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Grau en Economia

  Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Grau en Màrqueting

 • DOBLES GRAUS INTERNACIONALS

  ¿T'has plantejat estudiar un doble grau internacional? Ací et donem totes les eines


   

  Doble grau internacional amb Northwestern State University (els EUA) 

  per a estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Doble Grau Turisme + ADE (TADE) i Doble Grau Enginyeria Informàtica + ADE (I2ADE)

   

   

  Doble grau internacional amb University of North Florida (els EUA)

  per a estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Doble Grau Turisme + ADE (TADE) i Doble Grau Enginyeria Informàtica + ADE (I2ADE)

   

   

   

  Dobles graus internacionals amb Universidade do Val do Itajaí, UNIVALI (el Brasil)

  per a estudiants del Grau en Publicitat i Relacions Públiques (Bacharel en Publicidade e Propaganda o Bacharel en Relaçoes Públiques)    

   

 

Estudis de la Universitat d'Alacant

Accés als estudis

Informació d'interès per a futurs estudiants

Si vols fer alguna consulta o necessites algun aclariment ...contacta amb nosaltres

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464