Saltar apartados

Futurs Estudiants

 

La Facultat d'Econòmiques i Empresarials ofereix 6 graus i 2 dobles graus, així com 7 màsters oficials. Amb un elevat nombre d'assignatures impartides en anglès, i un programa propi d'intercanvi que facilita que els seus estudiants realitzen estades internacionals als Estats Units i la Xina.

 

 • GRAUS

  ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (ADE)

  L'acord amb la Northwestern State University de Louisiana (EUA) permet obtenir simultàniament el Grau en ADE de la UA i el Grau en Business Administration d'aquesta universitat americana, cursant l'últim curs a Estats Units. L'alumnat del grau en ADE pot cursar el 50% de la titulació en anglès, i participar en el joc de simulació empresarial Management Game (Manga). D'acord amb el rànquing de la Fundació Everis 2016, el Grau d'ADE de la Universitat d'Alacant està entre els deu primers d'Espanya que millor capacita a l'alumnat, aconseguint altes taxes d'empleabilidad.

  DRET + ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (DADE)

  El Doble Grau en Dret i en Administració i Direcció d'Empreses (DADE) es presenten com una oferta destinada a aquells/es estudiants que desitgen obtenir una formació integral jurídicoempresarial. Aquests estudis ofereixen la possibilitat de cursar simultàniament tots dos Graus i obtenir en finalitzar els seus estudis tant el títol de Graduat en Dret com el de Graduat en Administració i Direcció d'Empreses. La seua gestió administrativa correspon a la Facultat de Dret.

  DOBLE GRAU TURISME + ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (TADE)

  La Universitat d'Alacant va ser pionera en la implantació de la Doble Titulació de Turisme+ADE (TADE), de manera que la docència d'aquest doble grau s'ha organitzat per a ser finalitzat en cinc cursos acadèmics.

  DOBLE GRAU ENGINYERIA INFORMÀTICA + ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (I 2 ADE)

  El Doble Grau en Enginyeria Informàtica-ADE està destinat a estudiants amb interès a obtenir una titulació en l'àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions, així com en l'administració i direcció d'empreses. La docència d'aquest doble grau s'ha organitzat per a ser finalitzat en cinc cursos acadèmics.

  ECONOMIA

  econo El Grau en Economia de la Universitat d'Alacant ofereix la possibilitat d'aconseguir una millor comprensió de la complexa realitat econòmica en la qual vivim. Una alta reputació internacional de l'activitat investigadora del seu professorat ho avala. A més, d'acord amb el ránking de “El Mundo”, la titulació està entre les cinc millors titulacions d'Economia d'Espanya.

  MÀRQUETING

  El Grau en Màrqueting està dissenyat per a formar professionals qualificats proporcionant a l'estudiant una formació teòrica i pràctica que li permeta afrontar amb èxit l'anàlisi dels mercats, així com el disseny, desenvolupament i control d'estratègies de Màrqueting en empreses i institucions, incloent-hi les administracions públiques i les companyies privades, agències i institucions especialitzades en aquest àmbit.

  PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES

  En una titulació el nucli central de la qual és la comunicació, la innovació és un valor essencial; per açò, la inversió realitzada en la implantació de les últimes tecnologies mostra una clara aposta per la incorporació en les classes de les eines i recursos més nous que l'alumnat utilitzarà en el futur en l'exercici de la seua professió; recursos tals com un plató de televisió, càmeres d'última generació i ordinadors específics per a l'edició audiovisual.

  SOCIOLOGIA

  Coneix, explica i transforma el teu món estudiant una carrera innovadora i pionera a la Comunitat Valenciana, amb més de vint-i-cinc anys d'experiència. Segons dades de l'enquesta d'Inserció Laboral dels Titulats Universitaris (EILU) elaborada per l'INE, els titulats en Sociologia superen la mitjana nacional d'empleabilidad en les carreres de ciències socials.

  TREBALL SOCIAL

  Amb un programa acadèmic que inclou 1.200 hores de pràctiques externes de caràcter obligatori, ocupa la primera posició de les universitats espanyoles en el ránking de titulacions de “El Mundo” en els últims quinze anys de manera continuada. També el ránking de la Fundació Everis 2016 situa els estudis del Grau de Treball Social de la Universitat d'Alacant en la primera posició dels quals millor capaciten a l'alumnat d'Espanya.

   

  Altres estudis de Grau que s'imparteixen en la Universitat d'Alacant. Veure vídeo
 • MÀSTERS OFICIALS

  ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (MBA)

  Pretén dotar a l'alumne d'una visió global del món empresarial, de manera que l'estudiant siga capaç de desenvolupar un domini teòric-pràctic de les eines, mètodes i procediments necessaris que li permeten desembolicar-se en un entorn incert, complex, dinàmic i cada vegada més globalitzat. Està especialment enfocat a egressats o professionals de qualsevol titulació que vulga aprofundir en l'àrea d'empresa i a emprenedors.

  COMUNICACIÓ I INDÚSTRIES CREATIVES (COMINCREA)

  Té com a finalitat capacitar professionals competents en la Comunicació estratègica, integral i responsable que genera valor i contribueix a la creació d'intangibles, en organitzacions o en iniciatives d'emprendimiento, en el marc de les Indústries Creatives (Cultura; Audiovisual; Publicitat; Disseny; Programari; Música; Cosmètica; Moda; Arquitectura; Calçat, Turisme; Joguets), un sector dinàmic, en expansió, motor d'innovació i impuls de l'economia. Es possibilita la participació en la gestió integral d'un esdeveniment periòdic organitzat, entre altres iniciatives pràctiques aplicades.

  COOPERACIÓ Al DESENVOLUPAMENT: Especialitat Sostenibilitat Ambiental

  Formació en cooperació i desenvolupament sostenible, des d'una perspectiva crítica amb el sistema imperant. Els coneixements adquirits són útils per a impulsar processos de desenvolupament ecosocial, no sempre vinculats amb la Cooperació al Desenvolupament. Per a realitzar les pràctiques seleccionem entre molts països diferents -Espanya inclosa-, adaptant el procés a cada estudiant.

  DIRECCIÓ I PLANIFICACIÓ DE TURISME

  Té com a finalitat la formació de professionals i investigadors d'alt nivell per a la direcció i planificació d'empreses, activitats i institucions turístiques. Compte en el seu pla d'estudis amb pràctiques curriculars en les quals l'alumnat pot completar la seua formació aplicant els coneixements, metodologies i tècniques en empreses i institucions del sector turístic com a hotels, agències de viatge, entitats de divulgació i planificació del turisme.


  ECONOMIA APLICADA

  Màster d'orientació investigadora que el seu objectiu és preparar als alumnes per a l'anàlisi econòmica moderna. Les seues principals eixides són la recerca i docència universitària, així com l'elaboració d'informes econòmics en Administracions Públiques i empreses privades.

  ECONOMIA QUANTITATIVA

  És un programa internacional, amb 20 anys de funcionament, 100% en anglès, que et posarà en la frontera del coneixement. Dirigit a estudiants que vulguen preparar-se per a una carrera en el món acadèmic o per a treballar en grans consultores o organismes internacionals (visita la web dels nostres egressats).  El programa ofereix una formació d'alta qualitat en Teoria, Econometria, Mineria i Anàlisi de Dades, Organització Industrial, Economia Experimental, Economia del Comportament, Economia Laboral, etc. Professorat amb alta reputació internacional, doctorat en les millors universitats del món (London School of Economics, MIT, UCL, Universitat de Califòrnia, Universitat de Boconni, UPF, Carlos III de Madrid, UAB, etc) avalen la qualitat del programa.

  INNOVACIÓ SOCIAL I DINÀMIQUES DE CANVI

  El Màster en Innovació Social i Dinàmiques de canvi proporciona la formació necessària per a engegar projectes reals d'innovació, aplicables tant a la realitat empresarial i comercial, en l'àmbit industrial, com a la millora i canvi de les institucions i serveis de l'administració pública i del tercer sector.

  L'alumnat aprofundirà en el maneig de les teories, metodologies i tècniques que constitueixen el nucli operatiu d'aquest tipus de processos, convertint-se en egressats capaços de cobrir la demanda creixent d'empreses, institucions i serveis públics, en relació amb els seus equips d'innovació. Així mateix, s'oferiran els recursos tècnics i estratègics que permeten l'avaluació de l'escalabilidad i sostenibilitat de projectes d'innovació social i empresarial o de producte.

 

Estudis de la Universitat d'Alacant

Accés als estudis

Informació d'interès per a futurs estudiants

Si necessites algun aclariment, consulta,...pots contactar amb nosaltres

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464