Saltar apartados

Col·legis Oficials - Sociologia

Les funcions del sociòleg poden orientar-se cap a la recerca, l'aplicació pràctica o l'educació.

  • Els sociòlegs desenvolupen la seua activitat professional en grans empreses, tant en els departaments de recursos humans com en els de màrqueting. Dins d'ells, realitzen funcions de selecció de personal, comunicació interna, consultoria de recursos humans, formació de personal, negociació, recerca de mercats, publicitat, etc.
  • D'altra banda, el sector de l'Administració Pública ofereix llocs de treball indiferenciado de titulat superior. L'Administració Local ofereix llocs específics per a Sociòlegs. Les activitats o professions que poden desenvolupar els sociòlegs són, entre unes altres, les següents: Tècnic en Organitzacions, Tècnic en Recursos Humans, Tècnic en Recerca de Mercats, Tècnic en Sociologia Política i Electoral, Tècnic en Sociologia de la Família, Especialista en Sociologia de la Religió, Demògraf, Antropòleg Social, Especialista en Estudis Iberoamericans, Tècnic en Enquestes d'Opinió Pública, Tècnic en Benestar Social, Psicòleg Social, Especialista en Població Marginal, etc.

Enllaç a la pàgina del Col·legi Oficial de Ciències Polítiques i Sociologia

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464