Saltar apartados

Col·legis Professionals - Publicitat

Les Relacions Públiques tenen un caràcter propi i un àrea d'actuació definida, basant-se en la creació i projecció de la imatge de l'empresa. Un factor important dins de les Relacions Públiques és la relació amb l'entorn i la creació d'una opinió pública favorable. Per aquest motiu, estan molt enllaçades amb la publicitat, en tant que aquesta pretén oferir una imatge corporativa de l'empresa, a través de la difusió dels seus productes, i amb la Comunicació, tant externa com a interna de les empreses.

Els estudis de publicitat estan íntimament units al màrqueting, a la creativitat i a la imatge. Crear una bona imatge d'un producte, d'un servei o d'una persona és l'objectiu de la publicitat.

  • Les eixides professionals del titulat en Publicitat i Relacions Públiques estan molt enfocades cap al camp de la comunicació. El treball de camp en empreses de publicitat o empreses turístiques constitueix la tendència professional més lògica i vocacional. Els Llicenciats en Publicitat estan igualment capacitats per a l'adreça d'agències de publicitat. Normalment, sol ser aconsellable obtenir una formació complementària en formació empresarial.
  • A més d'ells, aquests professionals solen realitzar treballs en departaments de premsa de grans empreses, realitzant totes les funcions de comunicació externa, i fins i tot interna. De la mateixa manera, existeix la possibilitat d'entrar en els gabinets de premsa de determinats organismes públics, mitjançant oposició o contractació.
  • Les seues funcions principals es desenvolupen dins de Departaments de premsa, Funcions de Comunicació externa. Gestió de comptes publicitaris, disseny i execució de campanyes publicitàries, Assessors d'Imatge, etc.

 

Enllaç al pàgina del Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464