Saltar apartados

preguntes freqüents

¿En què consisteix el Doble Grau en Enginyeria Informàtica i Administració i direcció d'empreses?

Aquests estudis no constitueixen ni un títol propi ni una nova titulació. Com el seu nom indica, permet SIMULTANEJAR el Grau en Enginyeria Informàtica i el Grau en Administració i direcció d'empreses. Per tal motiu no s'elabora un nou pla d'estudis, sinó que es fa una oferta d'estudis que integra els continguts propis d'ambdues titulacions, i és el que permet, al final, obtenir tots dos títols de grau.

¿A qui va dirigit?

El Doble Grau en Turisme i Administració i direcció d'empreses, es presenta com una oferta destinada a aquells alumnes que a més de desitjar obtenir una formació en ADE, estiguen interessats a especialitzar-se

¿Quina durada té?

El programa s'estructura en cinc anys, doncs tenint en compte les matèries i els continguts que han de cursar els alumnes, es considera que aquest és el període de temps mínim raonable.

El nombre d'ECTS necessari per a superar el programa serà de crèdits.

L'oferta d'estudis elimina duplicitats, és a dir, aquelles matèries que en els respectius plans d'estudis s'estudien tant en Enginyeria Informàtica com en ADE.

¿Qui es poden matricular en el doble grau?

Podran matricular-se en el doble grau, aquells alumnes que reunisquen els requisits acadèmics d'accés a aquestes titulacions i siguen admesos en la preinscripció.

No seran admesos en el Doble Grau enI 2ADE els sol·licitants que ja siguen

¿Com se sol·licita una plaça enI 2ADE?

Com para qualsevol altre estudi, s'haurà de realitzar la preinscripció en el Negociat d'Accés, en els terminis que s'establisca per a açò.

¿Hi ha numerus clausus? ¿Hi ha límit de places?

Sí, s'ofereixen 50 places cada curs acadèmic.

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464