Saltar apartados

Col·legis Professionals - ADE

  • El titulat en Administració i direcció Empreses, donat el perfil de la seua àmplia formació, pot exercir diferents treballs en quadres directius en l'empresa, de gerència i direcció general, passant per llocs més especialitzats en administració, comptabilitat, finances, fiscalitat, recursos humans, comercialització, etc.
  • Igualment pot abordar l'exercici lliure de la professió com a assessor i consultor d'empreses, analista econòmic-empresarial, analista financer, auditor, realització d'informes, plans de viabilitat i creació d'empreses, etc.
  • A més de tenir accés als diversos llocs públics i cossos de l'Administració de l'Estat i dels Organismes Internacionals que la llei li autoritze: Agents de Canvi i Borsa, Corredors de Comerç, Economistes de l'Estat, Inspecció d'Hisenda, Cossos d'Intervenció, Tècnic Comercial de l'Estat, Comunitats Autònomes, Ajuntaments, Comunitat Europea, etc.
  • Una altra eixida professional és la docència en ensenyament mitjà i universitària, tant pública com a privada

 

Enllaç a la pàgina del Col·legi d'Economistes d'Alacant

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464