Saltar apartados

Activitats de Formació Específica

Curs Acadèmic 2018/19

Per a ambdues línies de recerca

 

  • El catedràtic del Departament de Màrqueting de la UA, Francisco Mas Ruiz, impartirà el 14 de gener de 10:00 a 12:00 hores el seminari Recerca en Màrqueting: temàtiques, mètodes, tècniques, fonts de dades i aplicacions, que es desenvoluparà en el Seminari nº 1 de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Els estudiants interessats a assistir al mateix hauran de posar-se en contacte amb el professor Mes per correu electrònic (francisco.mas@ua.es). Els assistents rebran un certificat equivalent a les dues hores de durada. 

Especialment per a estudiant en la línia de recerca: Comportament, comunicació i societat

  • El professor de la Pompeu Fabra, Carlos Lopezosa, impartirà el pròxim 29 de gener el seminari titulat El SEU semàntic i les seues implicacions per als mitjans de comunicació. L'entrada és lliure i els alumnes de doctorat que acudisquen podran sol·licitar als organitzadors un certificat d'asistenciaDescripción: Definicions, estudi de casos i proposta de framework d'optimització del SEU per a mitjans de comunicació. Horari: de 12:00h. a 14:00h, Ponència i posterior debat amb els assistents. Lloc: Biblioteca de Sociologia. 2ªPlanta de l'Edifici de CC. Socials de la UA.

 

  • Els dies 9 i 16 de novembre es desenvoluparà en el Saló de Graus de la Facultat de Dret la Trobada internacional sobre Sociologia de les Organitzacions i Cabdal  SòcialMés informació sobre aquesta activitat i preinscripció en https://personal.ua.es/es/jmsaez/proceso-de-inscripcion-al-encuentro-internacional.html.  Els organitzadors de la trobada expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat  com a Seminari de recerca del programa de doctorat, equivalent a dos crèdits ECTS (vint hores).

 

Especialment per a estudiants en la línia de recerca: Empresa, Economia, Territori i Patrimoni

  •  Els dies 8 i 9 de novembre es desenvoluparan les XXXIII Jornades d'Alacant sobre Economia Espanyola. El programa i la informació sobre horaris i llocs en els quals es desenvoluparan les sessions pot consultar-se en el següent enllace https://www.jornadaseconomia.ua.es. Els alumnes interessats a acudir a les mateixes hauran de contactar amb el secretari del programa de doctorat (msaez@ua.es) per a indicar-los com hauran de realitzar la inscripció ja que, com a alumnes del programa de doctorat, no han de pagar les taxes. Els organitzadors de les jornades expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat  com a Seminari de recerca del programa de doctorat, equivalent a un crèdit ECTS (deu hores).
  • Els dies 25 i 26 d'octubre, de  9.00 a 14.00  h, en l'Edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant, se celebraran les Jornades Internacinales sobre "¿Economia col·laborativa?. Transport i allotjament a debat" que pretenen informar als assistents sobre els nous models de negoci relacionats amb la mobilitat i l'allotjament turístics, mitjançant un enfocament eminent pràctic, de la mà de professionals especialitzats. La temàtica principal serà l'encaix jurídic, fiscal i laboral de les noves plataformes de transport i allotjament turístic, així com els seus principals impactes i propostes futures.

    Per a +info: https://iuaca.ua.es/es/jornadas-internacionales-economia-colaborativa.html

    Inscripció gratuïta: https://cvnet.cpd.ua.es/uacuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario=25912&idioma=és

 

 

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germàn Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464