Saltar apartados

Activitats de formació específica: 2019/20

Per a ambdues línies de recerca

Especialment per a estudiant en la línia de recerca: Comportament, comunicació i societat

  • Els dies 15 i 16 d'octubre es desenvoluparan les Jornades Científiques sobre fake news, marxes negres i reputació. El programa i la informació sobre horaris i llocs en els quals es desenvoluparan les sessions pot consultar-se en el següent enllaç: https://catedramarcacorporativa.es/fake-business. L'alumnat del programa de doctorat haurà de realitzar la inscripció que està exempta de taxes. Els organitzadors de les jornades expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat com a Seminari de recerca del programa de doctorat, equivalent a un crèdit ECTS (deu hores).

Especialment per a estudiants en la línia de recerca: Empresa, Economia, Territori i Patrimoni

  • Els dies 7 i 8 de novembre es desenvoluparan les XXXIV Jornades d'Alacant sobre Economia Espanyola. El programa i la informació sobre horaris i llocs en els quals es desenvoluparan les sessions pot consultar-se en el següent enllace https://www.jornadaseconomia.ua.es. Els alumnes interessats a acudir a les mateixes podran realitzar la inscripció com a alumnes del programa de doctorat, no han de pagar les taxes. Els organitzadors de les jornades expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat com a Seminari de recerca del programa de doctorat, equivalent a un crèdit ECTS (deu hores).

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464