Saltar apartados

Activitats de formació específica: 2018/19


Per a ambdues línies de recerca

 • Del 26 al 28 de juny es desenvoluparà el curs d'estiu Business, Economy and Society: Issues for Research in Knowledge and Information Society - Empresa, Economia i Societat: Qüestions per a una Societat del Coneixement, impartit per professorat de la Universitat d'Alacant i de la Glasgow Caledonian University, que pretén ser un lloc de trobada per a investigadors consolidats i estudiants de doctorat (especialment de l'àrees d'Economia, Empresa i Comunicació). La matricula en el curs és gratuïta per als estudiants del Programa de Doctorat en Empresa, Economia i Societat. Els interessats en el mateix hauran d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaran en el següent enllace https://web.ua.es/es/verano/informacion-general-de-matricula.html. Per a indicar que són alumnes del programa de doctorat, en el camp observacions hauran de posar Doctorat en Empresa, Economia i Societat.
 • El pròxim 14 de maig de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00 hores es desenvoluparà en la Universitat d'Alacant el Taller de creació i aplicació de marques mutantes. Metodologia i anàlisi de marques, impartit per la Dra. Elizete Azevedo Kreutz. La inscripció és gratuïta, però les places són limitades. Els alumnes interessats a assistir al mateix poden inscriure's en la següent adreça comunicació@catedramarcacorporativa.es. L'organització de la trobada expedirà a tots els estudiants que ho sol·liciten el corresponent certificat d'assistència.

 • El pròxim 9 de maig se celebrarà, en el Saló de Graus de la Facultat d'Econòmiques i Empresarials, l'I SEMINARI TRANSDISCIPLINAR D'INNOVACIÓ SOCIAL. El programa, que iniciarà a les 10 del matí, ha sigut especialment dissenyat per a il·lustrar els processos de cooperació entre disciplines en l'àmbit de la innovació i el canvi social. El programa pot consultar-se en: https://web.ua.es/es/dsoc1/documentos/ultima-hora/fabregat-malena/2019-05-09-i-seminario-transdisciplinar-de-innovacion-social.pdf La inscripció és GRATUÏTA a través de l'enllaç: https://cvnet.cpd.ua.es/uacuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario=32922&idioma=és

  L'organització de la trobada expedirà a tots els estudiants que ho sol·liciten el corresponent certificat d'assistència per 4 hores.

 • La quarta edició de la International Week, organitzada per Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat d'Econòmiques, tindrà lloc durant els dies 9-12 d'abril. Es tracta d'un esdeveniment educatiu multicultural que enguany portarà a prop de 40 professors internacionals en un programa de sessions emmarcades en diferents temàtiques relacionades amb les àrees d'interès de professors i estudiants de la Facultat. L'organització de la trobada expedirà als estudiants que assistisquen a, com a mínim, el 80% de les conferències d'algun dels paquets oferits un certificat equivalent a un crèdit ECTS (deu hores).
 • El dia 21 de març es desenvoluparà de 9:30 a 13:00, en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm, la Jornada Tècnica Mercat Britànic amb el títol ¿És el Brexit una amenaça per al turisme de Benidorm i de la Costa Blanca? Hi haurà autobús gratuït per a els qui desitgen assistir des de la Universitat. Més informació sobre aquesta activitat en https://web.ua.es/es/pedrozaragoza/jornadas/jornada-tecnica-mercado-britanico.html.Els organitzadors de la trobada expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat com a Seminari de recerca del programa de doctorat.
 • El catedràtic del Departament de Màrqueting de la UA, Francisco Mas Ruiz, impartirà el 14 de gener de 10:00 a 12:00 hores el seminari Recerca en Màrqueting: temàtiques, mètodes, tècniques, fonts de dades i aplicacions, que es desenvoluparà en el Seminari nº 1 de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Els estudiants interessats a assistir al mateix hauran de posar-se en contacte amb el professor Mes per correu electrònic (francisco.mas@ua.es). Els assistents rebran un certificat equivalent a les dues hores de durada.

Especialment per a estudiant en la línia de recerca: Comportament, comunicació i societat

 • Entre els dies 2 i 6 de juliol se celebrarà a València el XIII Congrés Español de Sociologia. En el marc del mateix es desenvoluparan una sèrie d'activitats formatives que seran tingudes en compte com a activitat específica del programa de doctorat. Més informació i inscripció en el següent enllaç: http://www.fes-sociologia.com/xiii-congreso-fes-actividades-formativas-pre-congreso-y-escuela-de-do/news/3517/
 • El dia 8 d'abril de 9:30 a 14:30 hores tindrà lloc, en el Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer, el Seminari internacional de gènere: masculinitats i pràctiques d'intervenció amb homes en matèria de violència i educació. Més informació i inscripció en https://sites.google.com/view/seminariointernacionaldegenero Els organitzadors de la trobada expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat com a Seminari de recerca del programa de doctorat.
 • El professor de la Pompeu Fabra, Carlos Lopezosa, impartirà el pròxim 29 de gener el seminari titulat El SEU semàntic i les seues implicacions per als mitjans de comunicació. L'entrada és lliure i els alumnes de doctorat que acudisquen podran sol·licitar als organitzadors un certificat d'asistenciaDescripción: Definicions, estudi de casos i proposta de framework d'optimització del SEU per a mitjans de comunicació. Horari: de 12:00h. a 14:00h, Ponència i posterior debat amb els assistents. Lloc: Biblioteca de Sociologia. 2ªPlanta de l'Edifici de CC. Socials de la UA.
 • Els dies 9 i 16 de novembre es desenvoluparà en el Saló de Graus de la Facultat de Dret la Trobada internacional sobre Sociologia de les Organitzacions i Cabdal Sòcial. Més informació sobre aquesta activitat i preinscripció en https://personal.ua.es/es/jmsaez/proceso-de-inscripcion-al-encuentro-internacional.html. Els organitzadors de la trobada expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat com a Seminari de recerca del programa de doctorat, equivalent a dos crèdits ECTS (vint hores).

 

Especialment per a estudiants en la línia de recerca: Empresa, Economia, Territori i Patrimoni

 • El divendres 10 de maig de 2019 tindrà lloc la sisena edició de les Jornades Hispà-brasileres, dedicades enguany a la transparència i el bon govern en el sector de l'aigua. La inauguració serà a les 9:30 hores en el Saló de Graus Ramón Martín Mateo de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant S'adjunta programa detallat de la jornada. Per a poder assistir a les mateixes és obligatòria la inscripció prèvia en la següent adreça claudio.sanchez@ua.es

  L'organització de la trobada expedirà a tots els estudiants que ho sol·liciten el corresponent certificat d'assistència per 10 hores

 • Els dies 8 i 9 de novembre es desenvoluparan les XXXIII Jornades d'Alacant sobre Economia Espanyola. El programa i la informació sobre horaris i llocs en els quals es desenvoluparan les sessions pot consultar-se en el següent enllace https://www.jornadaseconomia.ua.es. Els alumnes interessats a acudir a les mateixes hauran de contactar amb el secretari del programa de doctorat (msaez@ua.es) per a indicar-los com hauran de realitzar la inscripció ja que, com a alumnes del programa de doctorat, no han de pagar les taxes. Els organitzadors de les jornades expediran als assistents el corresponent certificat, que permetrà a l'estudiant obtenir el reconeixement de l'activitat com a Seminari de recerca del programa de doctorat, equivalent a un crèdit ECTS (deu hores).
 • Els dies 25 i 26 d'octubre, de 9.00 a 14.00 h, en l'Edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant, se celebraran les Jornades Internacinales sobre "¿Economia col·laborativa?. Transport i allotjament a debat" que pretenen informar als assistents sobre els nous models de negoci relacionats amb la mobilitat i l'allotjament turístics, mitjançant un enfocament eminent pràctic, de la mà de professionals especialitzats. La temàtica principal serà l'encaix jurídic, fiscal i laboral de les noves plataformes de transport i allotjament turístic, així com els seus principals impactes i propostes futures.

  Per a +info: https://iuaca.ua.es/es/jornadas-internacionales-economia-colaborativa.html

  Inscripció gratuïta: https://cvnet.cpd.ua.es/uacuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario=25912&idioma=és

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464