Saltar apartados

Salutació del Degà

Em resulta molt grat donar-te una cordial i càlida benvinguda a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant.

El nostre Centre acull a més de 5.000 estudiants de grau i màster, acompanyats per un equip que supera els 400 docents. La cerca de l'excel·lència acadèmica, tant en l'àmbit de la docència com de la recerca, és l'objectiu primordial d'els qui ací treballem. Els eixos sobre els quals se centra la nostra labor són: qualitat, internacionalització, transferència de coneixement, innovació, responsabilitat social i igualtat d'oportunitats.

En l'actualitat oferim sis títols de grau (Administració i direcció d'empreses, Economia, Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques, Sociologia i Treball Social), dos dobles graus (Enginyeria Informàtica+Administració i direcció d'empreses -I2ADE- i Turisme+Administració i direcció d'empreses -TADE-) i set màsters (Administració i direcció d'empreses -MBA-, Comunicació i Indústries Creatives, Cooperació al Desenvolupament, Adreça i Planificació del Turisme, Economia Aplicada, Economia Quantitativa, Innovació Social i Dinàmiques de Canvi).

Un eficaç i diligent personal d'administració i serveis facilita i procura el desenvolupament de la nostra comesa, sempre en estreta col·laboració amb els 10 departaments i 3 instituts universitaris adscrits i amb les 8 càtedres institucionals dirigides per professorat de la Facultat. A més, comptem amb una biblioteca especialitzada en la qual posem a la disposició dels seus usuaris més de 75.000 llibres, revistes en paper i accés a bases de dades i recursos electrònics propis de les diferents àrees de coneixement del Centre.

Curs després de curs, potenciem la mobilitat de l'alumnat i professorat a nivell internacional amb múltiples programes d'activitats. Actualment, tenim subscrits convenis de doble grau amb la Northwestern State University (NSU) i amb la University of North Florida (UNF), ambdues a Estats Units, per a estudiants interessats a obtenir, de forma simultània, el Grau en Administració i direcció d'empreses (ADE) per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant i el Major in Business Administration per la NSU o el Bachelor of Business Administration per la UNF.

La cooperació amb les empreses i institucions, juntament amb la formació pràctica i adequada a les demandes de la societat actual, són especialment importants per a una Facultat compromesa amb els valors que l'insigne economista alacantí Germà Bernàcer (1883-1965) va saber reflectir en la seua obra, la qual atresorem com a gran llegat: "La llibertat, l'eficàcia, la justícia i la pau són els quatre pilars socials sobre els quals ha d'assentar-se l'aquesta dels éssers humans".

Reiterant la meua benvinguda, rep una salutació.

 

Raúl Ruiz Callat

Degà

Equip directiu de la Facultat

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials


Universitat d'Alacant
Edifici Germà Bernàcer
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
___

Tel: (+34) 96 5903770 - 3671 - 3670

Fax: (+34) 96 590 9789

Twitter: https://twitter.com/EconomicasUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464